Πίνακας Περιεχομένων

Καλώς Ήρθατε!

Βρίσκεστε στον δικτυακό χώρο του Γυμνασίου Νέας Περάμου.

Ενημερωθείτε για το σχολείο μας ακολουθώντας τους παρακάτω υπερσυνδέσμους.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Πατήστε εδώ για να δείτε το Πρόγραμμα Εξετάσεων της Δεύτερης Εξεταστικής Περιόδου Ιουνίου 2019.

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 θα γίνεται η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών για το Σχολικό Έτος 2018-2019.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Πατήστε εδώ για να δείτε την Ανακοίνωση και τα απαραίτητα Δικαιολογητικά για τις εγγραφές στην Α΄ Τάξη του Γυμνασίου που θα γίνονται από την Παρασκευή 21 Ιουνίου μέχρι και την Τρίτη 25 Ιουνίου κατά τις ώρες 9:00 έως 13:00. _δελτίο_υγείας.pdf

_δήλωση_κηδεμονίας.pdf

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2018-2019

Σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών για το 2ο Διδακτικό Τετράμηνο του Σχολικού Έτους 2018-2019 θα γίνει την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 από 10:00 έως 12:00.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΪΟΥ 2019

Πατήστε εδώ για να δείτε την Πρόσκληση στις Εκδηλώσεις του Σχολείου την Τρίτη, 28 Μαΐου 2019.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Πατήστε εδώ για να δείτε το Πρόγραμμα Εξετάσεων Μαΐου - Ιουνίου 2019.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΓΕΛ - ΕΠΑΛ

Πατήστε εδώ για να δείτε τις Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής σε ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ημερήσια Εκπαιδευτική Εκδρομή - Μετακίνηση με χρήση Μεταφορικού Μέσου την Τρίτη, 14 Μαΐου 2019.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτική Επίσκεψη - Μετακίνηση με χρήση Μεταφορικού Μέσου την Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτική Επίσκεψη - Μετακίνηση την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτική Επίσκεψη - Μετακίνηση με χρήση μεταφορικού μέσου την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Σχολικό Περίπατο με χρήση μεταφορικού μέσου την Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτική Επίσκεψη - Μετακίνηση με χρήση μεταφορικού μέσου την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019.

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ-ΞΑΝΘΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε το Πρακτικό αξιολόγησης προσφορών Τουριστικών Γραφείων για την πραγματοποίηση τετραήμερης εκδρομής σε Καβάλα και Ξάνθη στο πλαίσιο εγκεκριμένων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Τετραήμερη Εκδρομή σε Καβάλα-Ξάνθη από την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 έως την Κυριακή, 21 Απριλίου 2019.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτική Επίσκεψη - Μετακίνηση με χρήση μεταφορικού μέσου την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτικές Επισκέψεις - Μετακινήσεις στις 15 και 22 Ιανουαρίου 2019 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτική Επίσκεψη - Μετακίνηση με χρήση μεταφορικού μέσου την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 στο Μουσείο της Ακρόπολης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτική Επίσκεψη - Μετακίνηση την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 με χρήση μεταφορικού μέσου στη HELEXPO MAROUSSI για την έκθεση «Το Πάρκο των Δεινοσαύρων».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτική Επίσκεψη - Μετακίνηση την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 με χρήση μεταφορικού μέσου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας «Λεωνίδας Κανελλόπουλος».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Σχολικό Περίπαατο με Μεταφορικό Μέσο την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτική Επίσκεψη - Μετακίνηση τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, και ώρα 10:00 θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός για το Σχ. Ετ. 2018-2019. Παρακαλούνται οι μαθητές/τριες να προσέλθουν στο σχολείο στις 9:45

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Η εγγραφή των μαθητών και μαθητριών στην Α΄ Γυμνασίου θα γίνει από την Δευτέρα 25 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη 27 Ιουνίου κατά τις ώρες 9:00 έως 13:00.

Δικαιολογητικά:

 1. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (μέχρι 15 Σεπτεμβρίου) για τη συμμετοχή τους στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής
 2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (μεταφρασμένο για τους μη έχοντες ελληνική ιθαγένεια)
 3. Αίτηση μεταφοράς μαθητή/τριας με λεωφορείο για τους μαθητές που διαμένουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 2,5 χλμ συνοδευόμενη από βεβαίωση χιλιομετρικής απόστασης πιστοποιημένη από το Δήμο
 4. Υπεύθυνη δήλωση κηδεμονίας μαθητών/τριών

Εδώ θα βρείτε το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή και εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμονίας.

2η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Πατήστε εδώ για να δείτε το Πρόγραμμα Εξετάσεων της 2ης Περιόδου Ιουνίου 2018 και εδώ για να δείτε το αντίστοιχο Πρόγραμμα Υποστηρικτικής Διδασκαλίας.

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:00 θα γίνεται η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών για το Σχολικό Έτος 2017-2018.

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών για το 2ο Διδακτικό Τετράμηνο του Σχολικού Έτους 2017-2018 θα γίνει την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 από 12:00 έως 13:30.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 29 ΚΑΙ 30 ΜΑΪΟΥ 2018

Πατήστε εδώ για να δείτε την Πρόσκληση για τις Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας την Τρίτη, 29 Μαΐου και την Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 επίσκεψη στα Βιωματικά εργαστήρια Οδικής Ασφάλειας στο ΙΚΤΕΟ Δυτ. Αττικής στα Μέγαρα, η οποία αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018.

Για την επίσκεψη αυτή ισχύει η υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωσή σας.

Ο Σύλλογος των Διδασκόντων

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε τις Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής - Δήλωσης Προτίμησης στα ΓΕΛ & ΕΠΑΛ.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Αγαπητοί γονείς,

Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων εκπόνησε πρόγραμμα πρόληψης και προαγωγής υγείας για τους μαθητές του Δήμου. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018, έλεγχος για εμβολιαστική κάλυψη των μαθητών της Β’ τάξης Γυμνασίου από τους παιδιάτρους του Κ.Υ. Μεγάρων. Παρακαλούμε να στείλετε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού σας την Τρίτη, 15 Μαΐου 2018.

Ο Σύλλογος των Διδασκόντων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Πατήστε εδώ για να δείτε το ενημερωμένο Πρόγραμμα της Θεματικής Εβδομάδας του Γυμνασίου Νέας Περάμου για το Σχολικό Έτος 2017-2018.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Επαναπροκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτική Επίσκεψη - Μετακίνηση με Μεταφορικό Μέσο την Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Πατήστε εδώ για να δείτε το Πρόγραμμα της Θεματικής Εβδομάδας του Γυμνασίου Νέας Περάμου για το Σχολικό Έτος 2017-2018.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτική Επίσκεψη - Μετακίνηση με Μεταφορικό Μέσο την Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018.

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό για την Τετραήμερη Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη από 26 έως 29 Απριλίου 2018.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτική Επίσκεψη - Μετακίνηση με Μεταφορικό Μέσο τη Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτική Επίσκεψη - Μετακίνηση την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτική Επίσκεψη - Μετακίνηση με μεταφορικό μέσο την Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Σχολικό Περίπατο με μεταφορικό μέσο την Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό πρακτικό αξιολόγησης και τις προσφορές.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Πρόσκληση για την Ημέρα Σταδιοδρομίας την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτική Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 έως την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτικές Επισκέψεις στη Βουλή των Ελλήνων τη Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 και Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018.

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών για το 1ο διδακτικό τετράμηνο του σχολικού έτους 2017-2018 θα γίνει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 στις αίθουσες των τμημάτων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πατήστε εδώ για να δείτε την Προκήρυξη Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Διδακτική Επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων και κηδεμόνων για το σχολικό έτος 2017 - 2018.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ

Ο Σύλλογος Καθηγητών και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Νέας Περάμου προσκαλούν τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α΄ Τάξης την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:00 προκειμένου να ενημερωθούν για θέματα λειτουργίας του σχολείου, φοίτησης και αξιολόγησης των μαθητών.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 2017-2018

Για να διαβάσετε τον κανονισμό της σχολικής μας μονάδας πατήστε εδώ.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:45 θα πραγματοποιηθεί η τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Στη συνέχεια οι μαθητές θα παραλάβουν τα σχολικά τους βιβλία.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων για τη μετακίνηση των μαθητών θα εκτελεστούν ως εξής:

Άφιξη στο σχολείο: 9:30 Αναχώρηση από το σχολείο: 12:00 - 12:30

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Στις 28/6/2017 και ώρα 13:00 αναρτώνται τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων Ιουνίου 2017. Οι έλεγχοι Προόδου θα δοθούν από τις 29/6 έως και 30/6 και τις ώρες 09:00 : 12:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Για το πρόγραμμα: ” Με τον καιρό με τον καιρό έγινε αλήθεια τ'όνειρο” (Οδ. Ελύτης. Αισθητική αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντός μας πατήστε εδώ _σχολικου_περιβαλλοντοσ.ppt

Για το πρόγραμμα: “ΑΠΟΔΩ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ” πατήστε εδώ aποδώ_πας_στην_πόλη.pdf

Για το πρόγραμμα : «Μονοπάτια και πέτρινα γεφύρια του χθες, οδικό δίκτυο και γέφυρες της σύγχρονης Ελλάδας» πατήστε εδώ _ρρ_3078_1_.pptx

Για το πρόγραμμα : «Μονοπάτια και πέτρινα γεφύρια του χθες, οδικό δίκτυο και γέφυρες της σύγχρονης Ελλάδας» πατήστε εδώ _3044_.pptx

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Β΄ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Για το πρόγραμμα ενισχυτικής πατήστε εδώ _μαθηματων.xlsx

Για το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων πατήστε εδώ _εξετασεων_ιουνιου_2017.xlsx

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ & ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΉΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (Β΄ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

Η ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ.

Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.docx

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ)

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ Φ.Ε.Κ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 2016-11-01_-πδ-126-αξιολόγηση-μαθητών-γυμνασίου.pdf

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2016-2017

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ-τελικο.docx

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας πληροφορούμε ότι την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 διεξήχθη, στο Γυμνάσιο, η αξιολόγηση των προσφορών για την πραγματοποίηση μονοήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής του Σχολ είου στο Ναύπλιο. Το τουριστικό γραφείο που έδωσε την πλέον συμφέρουσα προσφορά,ομόφωνα κατά την επιτροπή, και άρα του ανατίθεται η πραγματοποίηση της εκδρομής είναι το “perivassis”.

Για τις υποβληθείσες προσφορές πατήστε εδώ_2017-05-03.pdf

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

i)Σας πληροφορούμε ότι την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 διεξήχθη, στο Γυμνάσιο, η αξιολόγηση των προσφορών για την πραγματοποίηση τετραήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής των Περιβαλλοντικών Ομάδων του Σχολείου. Το τουριστικό γραφείο που έδωσε την πλέον συμφέρουσα προσφορά,ομόφωνα κατά την επιτροπή, και άρα του ανατίθεται η πραγματοποίηση της εκδρομής είναι το “IQ HOLIDAYS”.

Για τις υποβληθείσες προσφορές πατήστε εδώ new_doc_2017-02-22_1_.pdf

ii)Σας πληροφορούμε ότι την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:30 διεξήχθη, στο Γυμνάσιο, η αξιολόγηση των προσφορών για την πραγματοποίηση των διδακτικών επισκέψεων των Α΄& Β΄τάξεων στην Τεχνόπολη και της Γ΄τάξης στην Αρχαία Αγορά. Το τουριστικό γραφείο που έδωσε τις πλέον συμφέρουσες προσφορές,ομόφωνα κατά την επιτροπή, και άρα του ανατίθεται η πραγματοποίηση των διδακτικών επισκέψεων είναι το “Perivassis”.

Για τις υποβληθείσες προσφορές για την Αρχαία Αγορά πατήστε εδώ:_αγορα.pdf

Για τις υποβληθείσες προσφορές για την Τεχνόπολη πατήστε εδώ:.pdf

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Για το πρόγραμμα των εξετάσεων πατήστε εδώ_εξετάσεων_.docx

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: EΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 2016-2017

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 14:45 ξεκινάνε τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στο Κ.Ε.Δ 1ο Γυμνάσιο Μεγάρων. Η Α΄Γυμνασίου θα παρακολουθήσει το μάθημα των Μαθηματικών ενώ η Β΄Γυμνασίου το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας.Για την Γ΄Γυμνασίου θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΦΕΚ

Δείτε το ΦΕΚ 4227/28-12-2016 εδώ fek-4227-28122016-ekdromes.pdf

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για την εγκύκλιο πατήστε εδώ_-_220482_-_2016.pdf

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

EΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 2016-2017

Παρακαλούνται οι γονείς όσων μαθητών ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας να υποβάλουν αίτηση μέχρι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. Επισυνάπτεται έντυπο αίτησης και το σχετικό Φ.Ε.Κ που ορίζει τα κριτήρια και τη διαδικασία.

Για το Φ.Ε.Κ πατήστε εδώ .1_φεκ_3406_β_2016.pdf

Για την αίτηση υπεύθυνη δήλωση πατήστε εδώ ._3_αίτηση-δήλωση_μαθημάτων_2016-2017.doc

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Για τη νομοθεσία πατήστε εδώ _.docx

ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2016

 1. Επαγγέλματα που χάθηκαν act.1.pptx
 2. Αειοφόρος ανάπτυξη act.2.pptx
 3. Επάγγελμα & προσωπική ευτυχία act.3.ppt
 4. Ελεύθερος χρόνος act.4.ppt
 5. Γνωριμία με τον εαυτό μας act.5.ppt
 6. Ταξιδεύοντας με το σχολείο στο χρόνο act_2_.pptx
 7. Φωτογραφία μια εικόνα χίλιες λέξεις act_1_.pptx
 8. Καραγκιόζης & ελληνικό λαϊκό παραδοσιακό θέατρο act.6.ppt & act.7.ppt
 9. Η προσφυγική Νέα Πέραμος act.8.ppt
 10. Ενδοσχολική βία act.9.pptx
 11. Bullying act.10.ppt
 12. Διατροφή act.11.pptx
 13. Τα μουσικά ακούσματα των μαθητών του Γ.Ν. Περάμου act.13.ppt
 14. Τα συναισθήματα στο χώρο του σχολείου act.14.ppt
 15. Ήθη και Έθιμα στη Νέα Πέραμο - Χτες και Σήμερα act.15.pptx
 16. Τα Επαγγέλματα όπως τα γνωρίσαμε μέσα από τις διάφορες μορφές τέχνης act.16.pptx

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Για την ενημέρωση πατήστε εδώ _07_10_2016.pdf

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2015-2016

 1. Για το πρόγραμμα με τίτλο “Οι δρόμοι της πόλης μας έχουν τη δική τους ιστορία - Β΄μέρος πατήστε εδώ .pdf & εδώ _δρόμοι.pdf & εδώ .ppt
 2. Για το πρόγραμμα με τίτλο “Μικρασία Χαίρε” πατήστε εδώ _χαίρε.ppt & εδώ _απο_τη_μικρασία.doc
 3. Για το πρόγραμμα με τίτλο “Η πρόσληψη των αρχαίων μύθων μέσα στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι Οι Όρνιθες του Αριστοφάνη” πατήστε εδώ .ppt
 4. Για το πρόγραμμα με τίτλο ” Ύδρευση και Αποχέτευση από τους Ρωμαίους και το Βυζάντιο στη σύγχρονη πραγματικότητα” πατήστε εδώ .ppt
 5. Για το πρόγραμμα με τίτλο “Ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές στις καστροπολιτείες της Μεσσηνίας” πατήστε εδώ .docx

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016-2017

Για το ωρολόγιο Πρόγραμμα πατήστε εδώ:_27-03-2017.xlsx

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

Για το Πρόγραμμα Συναντήσεων πατήστε social_5_4_.xls

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Ο Σύλλογος Καθηγητών με την υπ΄αριθμ. 5/8-9-2016 πράξη του επικύρωσε τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του σχολείου. Για τον Κανονισμό πατήστε act.20.doc

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Για την παρουσίαση πατήστε εδώ:παρουσίαση εργασίας Για την εργασία πατήστε εδώ:εξώφυλλο & εργασία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Το Γυμνάσιο Νέας Περάμου στα πλαίσια του χριστουγεννιάτικου bazaar ανέπτυξε δράση στήριξης του χαμόγελου του παιδιού συγκεντρώνοντας είδη ρουχισμού και παιχνιδιών. Επισυνάπτεται η ευχαριστήρια επιστολή. _επιστολή.pdf

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΧ. ΕΤ. 2014-2015

Αξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου στο Γυμνάσιο Νέας Περάμου :_εκτίμηση_.pdf

Σχέδιο δράσης σχολείου 2014 - 2015:_δρασησ_2014-2015.pdf

reUse 4Energy

reUse 4Energy|Βρείτε την ομάδα εδώ.]]

Ανακοινώσεις

Οι καθηγητές μας

Το σχολείο μας

Επικοινωνία

 
αρχική_σελίδα.txt · Τελευταία τροποποίηση: 2019/06/18 11:13 από mevripides     ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki Design by Chirripó